Një letër për ...

Një letër për ...

Pjesë e fushatës ndërgjegjësuese të Javës së Krenarisë 2022, Aleanca LGBT solli për publikun dhe fushatën Një Letër për...

Kjo seri postimesh, me rrëfime origjinale të komunitetit LGBTI+, të lexuara nga personazhe të njohur të artit dhe televizionit, synon të sjellë me zë dhe figurë histori të përditshmërisë tonë, që shpesh i dëgjojmë nga individë LGBTI+ dhe rrethet e tyre të ngushta shoqërore, por jo mjaftueshëm në familjet dhe shoqërinë tonë.

Ndiqni fushatën një letër për në Instagram. Të gjithë serinë e videove, e gjeni të prezantuar në lidhjet në vijim:

#NeJemiFamilje #TiranaPride2022