Thirrje për punësim: Specialist për Zhvillimin e Moduleve të Trajnimit
Aleanca Kundër Diskiriminimit LGBT kërkon të punësojë Specialist për Zhvillimin e Moduleve të Trajnimit me eksperiencë në fushën e edukimit dhe shëndetësisë.

Pozicioni i punës: Trajner Zhvillimi Profesional në fushën e shëndetësisë dhe edukimit

Vendndodhja: Tiranë

Afati i aplikimit: 29 Shkurt 2016

Kontaktoni ne This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. per termat e references.

© 2013 Aleancalgbt.org | Powered by Plus355.com