Dëshiron të jesh pjesë e lëvizjes më të madhe lgbt në Shqipëri ?

 

 

 

Nëse dëshiron të japësh kontributin tënd dhe të bëhesh pjestar i stafit të Aleancës Kundër Diskriminimit, ju mund të hidhni kandidaturën tuaj duke kontaktuar me ne nëpërmjetë kontakteve që do të gjeni më poshtë:

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: +355 696403576

ose duke plotësuar formularin è mèposhtèm

 

 

 

© 2013 Aleancalgbt.org | Powered by Plus355.com